stoelen espace

Overige zaken die niet direct te maken hebben met de Renault Vel Satis
Plaats reactie
Gebruikersavatar
ws
Berichten: 198
Lid geworden op: 05 apr 2008, 21:15

stoelen espace

Bericht door ws » 03 sep 2008, 20:26

Dieven hebben in de nacht van dinsdag op woensdag een groot aantal stoelen verwijderd uit Renaults Espace die bij een autodealer in Haarlem stonden. De stoelen zijn volgens de politie ‘goede handel’ en leveren veel geld op bij de verkoop.

Bij zes Renaults Espace die in de werkplaats van de Haarlemse dealer stonden zijn de achterstoelen verwijderd. De auto’s stonden daar ter reparatie van een lekke radiateur, zo maakte de politie vandaag bekend.

In totaal twaalf klanten meldden zich gisteren met hun Espace bij hun dealer omdat de radiateur lek gestoken was. De dieven hebben de sabotage uitgevoerd om de auto’s bij de dealer te krijgen en zo in een keer hun slag te slaan. Bij zes van twaalf auto’s zijn de achterstoelen gestolen.

De gedupeerde eigenaren komen uit Haarlem Zuid, waaruit blijkt dat de dieven systematisch te werk zijn gegaan. De achterstoelen van de Espace zijn erg populair want ze leveren veel op bij de verkoop. Voor de leeggehaalde Renaults Espace zal de dealer nieuwe stoelen bij de fabriek moeten bestellen.

Gebruikersavatar
Gompie
Berichten: 1585
Lid geworden op: 02 sep 2007, 21:51

Bericht door Gompie » 04 sep 2008, 07:53

Pfff....Het moet toch niet gekker worden.....! :evil:
Nu maar opletten op MARKTPLAATS of er stoelen worden aangeboden. Maar het zou natuurlijk ook goed kunnen dat ze naar het buitenland verdwijnen.

Plaats reactie