Foto's

Tips, suggesties en opmerkingen over het forum of over de website www.RenaultVelSatis.nl
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Sebastiaan H
Berichten: 132
Lid geworden op: 05 sep 2009, 22:59
Locatie: Dronten

Foto's

Bericht door Sebastiaan H » 06 sep 2009, 09:34

Hoi gunther, (ik neem aan dezelfde als van het Safrane Forum?)
Ik weet niet hoe en wat maar ik krijg het niet voor elkaar om foto's te plaatsen...Kan het zijn dat het aan een instelling licht op mijn laptop?
Bij gebruik van de foto knop zie ik rechts onderaan in mijn browser een gereed met een uitroepteken in het geel.....

Ik hoor het graag...Mooie site trouwens....Is het niet een idee om net als bij het safrane forum een overzicht te maken met eigenaren??

Groetjes,

Sebastiaan
Ex-Renault VelSatis 2.0T Initiale '04

Gebruikersavatar
Sebastiaan H
Berichten: 132
Lid geworden op: 05 sep 2009, 22:59
Locatie: Dronten

Bericht door Sebastiaan H » 06 jan 2010, 14:06

Foutdetails webpagina

Gebruikersagent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6.3; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)
Tijdstempel: Wed, 6 Jan 2010 13:05:59 UTC


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691Deze meldingen krijg ik bij het willen plaatsen van een foto??? Doe ik iets fout??
Ex-Renault VelSatis 2.0T Initiale '04

Gebruikersavatar
Jan Coen
Berichten: 134
Lid geworden op: 23 feb 2009, 12:50
Locatie: Bussum

Bericht door Jan Coen » 06 jan 2010, 20:19

Sebastiaan ; Het is mij, tot op heden, ook niet gelukt om met Mozilla foto's op de site v.h. forum te zetten. misschien moeten we maar overstappen naar Explorer
Groet Jan Coen
Vel Satis 3.5 V6 Initiale Beige Angora
25-RR-RS

Gebruikersavatar
gunther
Site Admin
Berichten: 347
Lid geworden op: 22 feb 2007, 22:47
Locatie: Meeuwen
Contacteer:

Re: Foto's

Bericht door gunther » 06 jan 2010, 20:46

Sebastiaan H schreef:Hoi gunther, (ik neem aan dezelfde als van het Safrane Forum?)
Ik weet niet hoe en wat maar ik krijg het niet voor elkaar om foto's te plaatsen...Kan het zijn dat het aan een instelling licht op mijn laptop?
Bij gebruik van de foto knop zie ik rechts onderaan in mijn browser een gereed met een uitroepteken in het geel.....

Ik hoor het graag...Mooie site trouwens....Is het niet een idee om net als bij het safrane forum een overzicht te maken met eigenaren??

Groetjes,

Sebastiaan
Inderdaad dezelfde Gunther. :wink:
Ik heb de optie nog niet Firefox-proof gemaakt. :oops:
Ga ik wat aan doen. Tot die tijd even "behelpen" met IE.

Gebruikersavatar
Sebastiaan H
Berichten: 132
Lid geworden op: 05 sep 2009, 22:59
Locatie: Dronten

Bericht door Sebastiaan H » 06 jan 2010, 20:49

Hey Gunther,

Behelpen is dus nog even volhouden......
Gewoon blijven proberen over een tijdje dus...

Thanks! en de groeten

sebastiaan
Ex-Renault VelSatis 2.0T Initiale '04

Gebruikersavatar
gunther
Site Admin
Berichten: 347
Lid geworden op: 22 feb 2007, 22:47
Locatie: Meeuwen
Contacteer:

Bericht door gunther » 06 jan 2010, 21:09

Sebastiaan H schreef:Hey Gunther,

Behelpen is dus nog even volhouden......
Gewoon blijven proberen over een tijdje dus...

Thanks! en de groeten

sebastiaan
"Over een tijdje" is nu aangebroken. 8)

Gebruikersavatar
Sebastiaan H
Berichten: 132
Lid geworden op: 05 sep 2009, 22:59
Locatie: Dronten

Bericht door Sebastiaan H » 06 jan 2010, 21:21

mmmm geprobeerd maar dezelfde melding krijg ik weer.. :oops:
Ex-Renault VelSatis 2.0T Initiale '04

Gebruikersavatar
gunther
Site Admin
Berichten: 347
Lid geworden op: 22 feb 2007, 22:47
Locatie: Meeuwen
Contacteer:

Bericht door gunther » 06 jan 2010, 21:30

Even een keer verversen met F5. Je heb waarschijnlijk nog het oude javascript in het geheugen zitten.

Gebruikersavatar
Sebastiaan H
Berichten: 132
Lid geworden op: 05 sep 2009, 22:59
Locatie: Dronten

Bericht door Sebastiaan H » 06 jan 2010, 21:50

Ik geef het op....F5, internet explorer gegevens wissen, niets mag baten, ik hou dezelfde fout melding...wellicht opnieuw opstarten....
Dan maar geen foto's.....hahah

Bedankt voor je moeite Gunther
Ex-Renault VelSatis 2.0T Initiale '04

Gebruikersavatar
gunther
Site Admin
Berichten: 347
Lid geworden op: 22 feb 2007, 22:47
Locatie: Meeuwen
Contacteer:

Bericht door gunther » 06 jan 2010, 22:30

Hmmmm. Heel vreemd. Bij mij werkt ie zowel onder firefox als onder IE.
'ym' is niet gedefinieerd komt toch echt uit het oude script. ff je pc opnieuw installeren of een nieuwe pc kopen. Ben je er zeker vanaf. :wink:

Gebruikersavatar
Sebastiaan H
Berichten: 132
Lid geworden op: 05 sep 2009, 22:59
Locatie: Dronten

Bericht door Sebastiaan H » 06 jan 2010, 22:57

en bedankt he!!
Ex-Renault VelSatis 2.0T Initiale '04

Plaats reactie