Pagina 1 van 1

Schade herstel Vel Satis

Geplaatst: 09 mei 2019, 07:42
door nauta
Helaas schade aan mijn Vel Satis gekregen. Rechter voor en achter portier flink beschadigd. Velsatis is uit mei 2003, kleur Grijs. Super auto om mee te rijden.
Wie weet iemand/ bedrijf die mij kan helpen aan tweede hands deuren.

Re: Schade herstel Vel Satis

Geplaatst: 09 mei 2019, 07:55
door Hans61
ik weet je woonplaats niet maar Van der Ven in Roosendaal heeft lichtgrijze portieren staan. Misschien zelfde kleurnummer als de jouwe. Heb zelf goede ervaringen met dit bedrijf.

Re: Schade herstel Vel Satis

Geplaatst: 09 mei 2019, 10:39
door RenaultFrank
Heb vorig maand de schade aan mijn rechtervoorspatbord en een oude schade rechts achter bij de wielkuip laten repareren bij Autoschadebedrijf Stoop in Schagen, uitstekend bedrijf heeft voor mij al vaker auto's gespoten. Van de schades is niets meer te zien en ook geen kleur verschillen. Mijn wagen heeft de kleur Vert Abysee.

Re: Schade herstel Vel Satis

Geplaatst: 09 mei 2019, 13:49
door nauta
Dank voor deze snelle reacties! Ik woon in Veldhoven Noord Brabant.

Heb net de schade offerte gekregen van reguliere garage. Komt op 2057,- incl btw. Dat doet nogal pijn. Auto is uit 2003 en waarde is niet groot.

Ik heb ook contact opgenomen met Nico van lieshout uit Valkenswaard. Rij ik morgen even langs. Zijn naam heb ik ook via dit forum.

Bedankt voor de tips, ga bellen naar Roosendaal voor de deuren.

Re: Schade herstel Vel Satis

Geplaatst: 09 mei 2019, 14:57
door Heino
Ik denk dat de grootste kosten zullen zitten in het de/monteren van de deuren en het spuiten ervan.
Hopelijk is de binnenzijde van jouw eigen deuren niet beschadigd, dan kan die vrij snel worden overgezet op deuren in een andere kleur die je eerst laat spuiten in jouw carrosseriekleur.

Jouw kleurnummer vind je in de deurstijl aan bijrijderszijde tussen de deuren onderaan.
Op internet vind je voorbeelden waar op de sticker je kleurnummer staat.

Re: Schade herstel Vel Satis

Geplaatst: 09 mei 2019, 17:23
door nauta
Yes! Twee deuren gereserveerd bij vd Ven. Morgen naar Nico van Lieshout in Valkenswaard om de schade te laten zien en te kijken of hij de deuren kan monteren. En in de goede kleur kan spuiten.
Zo blij met dit forum!!

Re: Schade herstel Vel Satis

Geplaatst: 09 mei 2019, 17:42
door Anne
Ik heb mijn Safrane destijds vakkundig om een lantarenpaal gevouwen. Alleen blikschade maar wel voorscherm t/m achterportier.
Ik heb toen donorportieren en scherm laten spuiten in de juiste kleur. Wel zelf eerst de portieren leeg gemaakt en na spuiten alles weer erin.
Deze professionele spuiter spuit alleen alles, dus ook de binnenkant van de portieren. Ik kon wel nog contant betalen. Dit was 700 Euro + 150 voor de donor portieren en scherm.

Wellicht dat Nico alleen de buitenkant van de portieren kan/wil spuiten. Dan hoeven ze niet leeggemaakt worden.

Re: Schade herstel Vel Satis

Geplaatst: 06 jun 2019, 10:36
door nauta
Bedankt voor alle tips. Inmiddels is de auto weer top gemaakt. Deuren bij van de Ven bestelt en Nico van Lieshout heeft ze laten spuiten en gemonteerd. Super blij mee!!!