Michiel Met VS fase 1 LPG.

Alles wat je kwijt wilt over je eigen Vel Satis of over jezelf

Le Car
Berichten: 9
Lid geworden op: 07 jan 2016, 22:39
Locatie: ZAANDAM

Michiel Met VS fase 1 LPG.

Bericht door Le Car » 10 jan 2016, 12:15

Hoi ik ben Michiel uit Zaandam
We hebben een VS gekocht ivm het vele reizen van mijn vrouw.
Deze reed in een clio diesel maar met 800 km per week toch niet echt fijn rijden.
Eerst nog gekeken bij Saab voor een 9.5 en een bmw 3 serie touring maar toch uitgekomen op ons vaste merk.

VS heeft de eerste 5000 km bijna overleefd en dat zonder problemen.
Komende week naar Oostenrijk met de VS........
Zal wel goed gaan. :D

VS rijd verder heerlijk en het enigewat stuk is was de kaartlezer maar deze is inmiddels vervangen door een gebruikte en de oude is gereprareerd. Verder heb ik door de komst van de VS ook maar een Clip gekocht. Dit heb ik ,na wat gedoe, ook draaien. (versie 154 voor de kenners)

Verder ben ik dagelijk bezich in de techniek en prive meestal in mijn werkplaats te vinden.
Zie ook https://www.facebook.com/michiel.lecar/?fref=ts


Verder voornamelijk Renaults thuis.
Momenteel oa een R4F4,R4 Tl,Clio 2 dci, Fuego turbo,R17 TL en een A310.

FastEddy
Berichten: 227
Lid geworden op: 15 mei 2008, 08:13

Bericht door FastEddy » 10 jan 2016, 21:12

[img][/img]

FastEddy
Berichten: 227
Lid geworden op: 15 mei 2008, 08:13

Bericht door FastEddy » 10 jan 2016, 21:12

foto foto foto

FastEddy
Berichten: 227
Lid geworden op: 15 mei 2008, 08:13

Bericht door FastEddy » 10 jan 2016, 21:13

foto lukt niet, baaluh[img][/img][img][/img][img][/img][img][/img][img][/img]

Hans61
Berichten: 452
Lid geworden op: 28 jul 2009, 17:44
Locatie: Middelburg

Bericht door Hans61 » 11 jan 2016, 15:58

veel plezier met je Vel Satis!. Mocht de auto eens een probleempje hebben dan zal je niet gauw met je handen in het haar zitten, als ik zo de foto's van je werkplaats zie....
Zelf (ook) al vele jaren verslaafd aan Renaults en mijn huidige Vel Satis is mijn negende Renault sinds ik op mijn achttiende de eerste kocht en dat is heel lang geleden....
Vel Satis Initiale automaat 2003, kleur Vert Abysse, km. bij aanschaf in juli 2018: 115760.
Vel Satis 2.0 privilege 2002, kleur Gris Sideral, km. bij aanschaf in november 2010: 115000 en ingeruild bij km. 219040 in juli 2018

Le Car
Berichten: 9
Lid geworden op: 07 jan 2016, 22:39
Locatie: ZAANDAM

Bericht door Le Car » 12 jan 2016, 15:41

Nee ik ben wel wat gewend.
Had het tot voorkort altijd nog kunnen doen zonder Clip maar bij de VS is het onmisbaar.

Verder heb ik net mijn aux aansluiting gemaakt.
Dit werkt goed en nu kan de i pod classic ook aangesloten worden.

Foto's plaatsen wil ik wel maar volgens mij is deze functie niet oke meer op het forum.

Gebruikersavatar
gunther
Site Admin
Berichten: 347
Lid geworden op: 22 feb 2007, 22:47
Locatie: Meeuwen
Contacteer:

Bericht door gunther » 12 jan 2016, 20:11

Ik zie niet wat er mis zou zijn met het kunnen plaatsen van foto's.

Afbeelding
Volvo S60 D3 Summum 2011
Toyota Yaris Full Hybrid 1.5 Aspiration 2014

Gebruikersavatar
E.M.Provoost
Berichten: 181
Lid geworden op: 26 jan 2008, 21:33
Locatie: Zaandam

Bericht door E.M.Provoost » 12 jan 2016, 23:37

Ha nog een Zaankanter,

ik zag je auto al staan op de Penningweg moest even bij je achterbuurman zijn (Startservice).

welkom op het Forum

Gr Mike

FastEddy
Berichten: 227
Lid geworden op: 15 mei 2008, 08:13

Bericht door FastEddy » 13 jan 2016, 12:11

@ Gunther: als ik op 'Foto' klik gebeurt er helemaal niets.....
Ik zou dus willen weten of ik iets moet instellen aan mijn webbrowser of anderszins. Aan antwoorden als "gewoon op Foto klikken" heb ik dus niks.
Ik ben benieuwd welke whizzkid hier kan helpen.

Heino
Berichten: 1230
Lid geworden op: 23 nov 2008, 22:04
Locatie: Heerlen

Bericht door Heino » 13 jan 2016, 15:52

Hoi Eddy,

1.
Als ik in een Reply op "Foto" klik, opent een subscherm waarin ik kan bladeren naar een foto op mijn harddisk. Als je op "Start" drukt, wordt die foto ge-ipload naar de forumserver en wordt hij vanaf die server geplaatst.
Als methode 1 niet werkt heb je wellicht in je browser de pop-up blokkering aanstaan?

Resultaat methode 1:
Afbeelding

2.
Je kunt er ook voor kiezen om een foto die al op internet staat (bv. op jouw eigen NAS, van buitenaf algemeen toegankelijk) te plaatsen. dán gebruik je de IMG-tags.

Zoiets?
VS Phase II 2.0T 08-2006; mei 2008 16.000 Km - verkocht mei 2015 met 110.100 Km, Zilver Expression 18" 6-bak 68-TG-LJ.
Nu Ford Mondeo hatchback 2.0 automaat 145 pk.

FastEddy
Berichten: 227
Lid geworden op: 15 mei 2008, 08:13

Bericht door FastEddy » 13 jan 2016, 16:26

Laatst gewijzigd door FastEddy op 13 jan 2016, 16:31, 1 keer totaal gewijzigd.

FastEddy
Berichten: 227
Lid geworden op: 15 mei 2008, 08:13

Bericht door FastEddy » 13 jan 2016, 16:29

@Heino. Bedankt dat je me wilt helpen. Maar wat ik ook doe (met 'Foto' dan wel met 'Img'), ik krijg het niet voor elkaar. Ik load op vele sites en fora mijn foto's op maar al jaren lukt het me niet op deze site.
Het lijkt mijn VelSatis wel....

Heino
Berichten: 1230
Lid geworden op: 23 nov 2008, 22:04
Locatie: Heerlen

Bericht door Heino » 13 jan 2016, 23:17

Nou, voor de "foto"-methode is het belangrijk dat je "de te uploaden foto" op het moment van uploaden lokaal hebt staan, dus op dat moment als bestand ergens op je harddisk of je NAS.

Voor de IMG-methode is het belangrijk dat het fotobestand gedurende de hele periode dat de foto zichtbaar moet zijn/blijven, openbaar toegankelijk moet zijn (dus zonder wachtwoord-toegang) op een cloud-server.
VS Phase II 2.0T 08-2006; mei 2008 16.000 Km - verkocht mei 2015 met 110.100 Km, Zilver Expression 18" 6-bak 68-TG-LJ.
Nu Ford Mondeo hatchback 2.0 automaat 145 pk.

FastEddy
Berichten: 227
Lid geworden op: 15 mei 2008, 08:13

Bericht door FastEddy » 14 jan 2016, 09:02

@ Heino. Aan alle door jou genoemde voorwaarden is voldaan. Ik ben actief op allerlei fora (Alpine-Renault, bergsport, etc.) Op geen enkele van die sites heb ik enig probleem met het uploaden van foto's. Het internet is onderhand vergeven van mijn foto's. Alleen hier lukt het niet, wat ik ook doe, hoe "open" ik mijn browser ook maak, hoeveel foto's er ook op mijn PC staan en hoeveel foto's er van mij dan ook via talloze URL's beschikbaar zijn op het net. Deze site geeft geen krimp en laat mij niet toe. De systeembeheerder van mijn eigen website (www.rallyvanhetoerlandschap.nl) heeft zich ook suf gezocht. Deze site wil geen fotomateriaal van mij..... (misschien ook maar beter, haha!). En ik ben niet de enige op deze site die hiermee te maken heeft. Vlooi de berichten hierover maar eens door.
Dank voor je hulp nogmaals!

Gebruikersavatar
stripedkrijn
Berichten: 247
Lid geworden op: 02 dec 2013, 14:31
Locatie: Blaricum

Bericht door stripedkrijn » 15 jan 2016, 17:58

Hallo foto-uploaders. Ik heb enige tijd geleden ook iets dergelijks gehad. Ik wilde toen een foto uploaden van een defecte motorsteun. Dat lukte niet, terwijl ik eerder wél gewoon kon uploaden.
Op aanraden van Gunther naar Java gekeken en omdat ik daar aan de buitenkant niets bijzonders aan zag, geen roest of slijtage of zo, toch maar de laatste versie opnieuw in z'n geheel ge-herinstalleerd en ziedaar het probleem was opgelost. Wie weet???
VelSatis 3.5 Initiale , Ph. 1 , 2002 , 241.872 > 324.500, 82-LD-FV , Noir Nacré.

Plaats reactie